Novi Sad
31.03.2016.
09:15 > 09:26
Jedan učenik za kojeg je dokazano da je zlostavljao maloletnog dečaka u OŠ "Branko Radičević" samovoljno se prebacio u drugu školu, dok se za preostala četiri učenika čeka saglasnost roditelja.
  • Dobro bi bilo

    31.03.2016 12:47
    nadzor
    Sto je dobar - dobrovoljno promenio skolu. Da ne bi isao u popravni dom da se maltretira napravicemo mu popravni dom (stalni nadzor) u skoli.
  • stipsa

    31.03.2016 12:40
    A Spasojević, tek taj je namazan!
  • ex chapman

    31.03.2016 11:04
    @koko
    "nadzor" znači zapravo da počinioci neće biti kažnjeni. biće (i to možda) kažnjena samo njihova razredna, koja, iako je kriva zbog propusta u svom radu, je najmanje krivi od svih krivaca u ovom slučaju. direktor, maloletni počinioci i njihovi roditelji, razredni žrtava i svi ostali koji su znali a ćutali - izvući će se čak i bez packe! kao što sam ranije rekao - ovakva svinjarija izazvaće opravdani gnev koji će rezultirati u nesrazmernoj odmazdi prema svim krivcima...
  • Maja

    31.03.2016 10:45
    Sramota
    Potrebne su kazne za roditelje, ako su deca maloletna i ne mogu da odgovaraju za svoje postupke trebalo bi roditelji da odgovaraju za ponašanje svoje dece. Aleksin zakon što pre!!!
  • Zemljoposednik

    31.03.2016 10:13
    Znaci predsednik aktiva direktora osnovnih skola u NS je smenjeni direktor koga podrzava pokrajinska vlada. Novi Sad je postao palanka u kojoj je zagusljivo, koja je ksenofobicna, u kojoj su klanovi cak i u osnovnim skolama ( a tako nije i u celok Srbiji, ha?). Zato moram i da se iselim, zbog dece, da idu u normalne skole, da imaju perspektivu kad zavrse skolu, da mogu da stvaraju porodice u normalnim sredinama... a istie radi, ni ja ne mogu vise da se naplacam drzavnog haraca, da me globe inspektori zato sto im nisam dao mito, ne mogu da vise slusam ovo ludilo od borbe za vlast i novac, ne mogu vise da strepim da ce mi neko decu u skoli ili na ulici da zlostavlja, ne mogu da trpim vise rasulo, javasluk i otimacinu u ovoj raspaloj drzavi.
  • koko

    31.03.2016 10:02
    ?
    Mene zanima šta znači ta fraza da su problematični učenici "pod nadzorom"!!! Kako ih to "nadziru"? Ide neko za njima sve vreme? Imaju nadzornog personalnog asistenta? Hajte molim vas! Kakve gluposti, kakvo zamajavanje i zamazivanje očiju...
  • vodi ih kući

    31.03.2016 09:43
    Da li nešto mogu da kažu roditelji dece iz škola u koje nasilnici planiraju da se upišu? Kažemo da ne želimo mlade sociopate pored svoje dece. Na koji način će oni biti "pod nadzorom"? Da neće možda drug direktor da ide za njima i sprečava ih u maltretiranju drugih učenika? Po kom osnovu direktor izjavljuje da je škola spremna da ih primi i kako namerava da zaštiti normalnu decu od vaspitno zapuštenih maloletnih delikvenata? Kakvo društvo pravimo konstantno štiteći ovakve? Rešenje za njihove probleme su stroge kazne uz stalno prisustvo i odgovornost roditelja ili staratelja. Prebacivanje u drugu školu im dodje kao nagrada i izbegavanje odgovornosti. Svi možemo od dece da napravimo idiote i da ih pošaljemo društvu da vidi šta će sa njima.
  • ex chapman

    31.03.2016 09:30
    dobrovoljno
    hajde ih sad lepo molite sve da dobrovoljno odu u drugu školu. samo me zanima šta roditelji dece koja idu u te škole u koje će oni biti premešteni imaju da kažu! bilo bi pošteno da škole u koje će ovi biti premešteni obaveste roditelje da im stiže dete da se iživljava nad njihovom decom. ili to ne sme zbog zaštite prava?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna